Tilbake til nettavis

Velkommen!

Logg inn:

Du kan også logge inn med Facebook

Glemt passord?

Du må være innlogget og ha et aktivt avisabonnement for å få tilgang til enkelte av våre digitale tjenester!

Er du abonnent på avisen: Klikk på knappen "Jeg er abonnent" og aktiver din digitale tilgang til nettavisen og e-avis.

Er du ikke abonnent: Klikk på knappen "Jeg vil bli abonnent" og registrer deg som bruker.

Jeg er abonnent Jeg vil bli abonnent

Abonnementer

Når du har logget inn vil du kunne velge mellom følgende abonnementer:

Totalabonnement 1 år

Pris: kr 1500,-
Varighet: 1 år (Valgfri automatisk fornyelse)

Dette abonnementet gir deg tilgang på avisa Nordre både på papir, nettlesar på PC/Mac eller mobil/nettbrett, og som eavis. Abonnementet varer i 1 år, og du kan sjølv velje om det skal fornyast automatisk.

Totalabonnement 6 mndr

Pris: kr 830,-
Varighet: 6 måneder (Valgfri automatisk fornyelse)

Dette abonnementet gir deg tilgang på avisa Nordre både på papir, nettlesar på PC/Mac eller mobil/nettbrett, og som eavis. Abonnementet varer i 1/2 år, og du kan sjølv velje om det skal fornyast automatisk.

Totalabonnement 3 mndr

Pris: kr 490,-
Varighet: 3 måneder (Valgfri automatisk fornyelse)

Dette abonnementet gir deg tilgang på avisa Nordre både på papir, nettlesar på PC/Mac eller mobil/nettbrett, og som eavis. Abonnementet varer i 3 månader, og du kan sjølv velje om det skal fornyast automatisk.

Elektronisk abonnement, 24 timar

Pris: kr 25,-
Varighet: 24 timer

Treng du kortvarig tilgang til dei elektroniske nyhenda våre kan du velje dette abonnementet som gir deg tilgang på avisa Nordre både i din nettlesar på PC/Mac eller mobil/nettbrett, og som eavis. Abonnementet varer i 24 timar.

Eavis, 1 måned

Pris: kr 195,-
Varighet: 1 måned (Valgfri automatisk fornyelse)

Med dette abonnementet får du tilgang til eavisa vår i 1 månad. Eavisa er ei digital utgåve av papiravisa, og du kan lese denne både i den vanlege nettlesaren din, på smarttelefonen din eller på nettbrettet ditt.

Eavis, 1 år

Pris: kr 1300,-
Varighet: 1 år (Valgfri automatisk fornyelse)

Med dette abonnementet får du tilgang til eavisa vår i 1 år. Eavisa er ei digital utgåve av papiravisa, og du kan lese denne både i den vanlege nettlesaren din, på smarttelefonen din eller på nettbrettet ditt.

Eavis, 3 mnd.

Pris: kr 430,-
Varighet: 3 måneder (Fornyes automatisk)

Med dette abonnementet får du tilgang til eavisa vår i 3 mnd. Eavisa er ei digital utgåve av papiravisa, og du kan lese denne både i den vanlege nettlesaren din, på smarttelefonen din eller på nettbrettet ditt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon